Instruktører

Aggi.jpg
Aggi og Wayne har danset West Coast Swing de siste 9 årene og simpelthen ELSKER denne dansen! Gjennom denne tiden har de blitt kjente ansikter i WCS-miljøet for deres innsats som instruktører, konferansierer, dommere og kursarrangører. De er blant de første pionerene som begynte å spre WCS i Polen og har undervist sammen i nesten 8 år. De har deltatt på og selv holdt mange kurs i avansert WCS-teknikk, instruktørutdanning og konkurranse-dømming.
Wayne.jpg

Agnieszka (Aggi) Dzierwa

Polen

Wayne Powell

Oxford, UK

Aggi har bakgrunn fra salsa og har trent jazz ved Londons Pineapple Dance Studios. Hun har undervist dans i over 16 år og er eier av Dance Fusion School of Dance i Gdynia, Polen. Hun konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.
wedding-rings-clipart-91325.png

NLS2019

Wayne har tidligere vært personlig trener i over 12 år. Han begynte å danse for 13 år siden. Han driver Dance Fusion sammen med Aggi og en stor pådriver for WCS-miljøet i Polen. Han konkurrerer nå på Advanced nivå i WCS.
Hanna.jpg
Hanna og Miquel har undervist sammen i snart 2 år. De har begge stort fokus på gleden som dansen gir, men også viktigheten av god teknikk og musikkforståelse. Begge har som mål at den enkelte skal finne sin vei til dansen. Dansing er gøy og du kan vise det, men med god teknikk føles det enda bedre.
Miquel.jpg

Hanna Tuominen

Finland

Miquel Menédez

Spania

Hanna startet med WCS i 2011 og falt for dansens frihet og kreativitet. Hun underviser i mange dansestiler på fulltid, men WCS har funnet en spesiell plass i hjertet hennes. Hun danser, instruerer og dømmer over hele Europa. Hun konkurrerer nå på Advanced-nivå i WCS
Miquel startet med dans da han var 15 år. Country og linedance er hans hovedbakgrunn som danser, koreograf, instruktør og dommer. Han er tre ganger verdensmester i linedance. WCS er en dans han elsker og en av hans favorittordtak er «Det kreves teknikk for å skape kunst». Han konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.
1621942_10202306525536228_330906905_n (1
Kenneth og Martine møttes på salsakurset til Kenneth i 2014 og har siden vært uatskillelige. De startet å danse WCS sammen i 2015 og falt pladask for WCS. De har undervist i blant annet folkeswing, salsa og WCS de siste årene i Kom og Dans, og på sin lokale danseskole Extend i Tønsberg. De giftet seg i 2017, og har reist rundt for eventer i Europa og USA de siste årene. Sammen ser de viktigheten av at man som individuell danser skal finne seg selv, men også hvordan dansen sammen med partneren skal føles bra både musikalsk og teknisk. Det viktigste er gleden men klarer å skape sammen med noen med felles lidenskap. 
__N850095_a_headshot_reklamefotograf_bed

Martine Fjeldstad Sætereng

Norge

Kenneth Fjeldstad Sætereng

Norge

Martine har bakgrunn fra solodans, og vokste opp med jazz, moderne og klassisk ballett, med flere internasjonale eksamener i Royal Academy of Dance bak seg. Martine har studert dans på videregående og høyskolenivå før hun valgte å studere osteopati. Hun jobber nå som osteopat og personlig trener, og eier sin egen klinikk i Tønsberg. Hun konkurrer på All-Star nivå.  
Kenneth startet å danse som 19åring og har siden elsket å danse. Han flyttet til Oslo for å studere dataingeniør hvor han på fritiden reiste rundt i Norge for å både danse og undervise dans. I det siste har han startet å danse både ballett, jazz og hip hop, og mener solodans er svært viktig for å bli bedre i WCS. Han har over 10 års erfaring innenfor salsa og folkeswing og konkurrerer nå på Advanced nivå i WCS.