Instruktører

Aggi og Wayne har danset West Coast Swing de siste 9 årene og simpelthen ELSKER denne dansen! Gjennom denne tiden har de blitt kjente ansikter i WCS-miljøet for deres innsats som instruktører, konferansierer, dommere og kursarrangører. De er blant de første pionerene som begynte å spre WCS i Polen og har undervist sammen i nesten 8 år. De har deltatt på og selv holdt mange kurs i avansert WCS-teknikk, instruktørutdanning og konkurranse-dømming.

Agnieszka (Aggi) Dzierwa

Polen

Aggi har bakgrunn fra salsa og har trent jazz ved Londons Pineapple Dance Studios. Hun har undervist dans i over 16 år og er eier av Dance Fusion School of Dance i Gdynia, Polen. Hun konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.

Wayne Powell

Oxford, UK

Wayne har tidligere vært personlig trener i over 12 år. Han begynte å danse for 13 år siden. Han driver Dance Fusion sammen med Aggi og en stor pådriver for WCS-miljøet i Polen. Han konkurrerer nå på Advanced nivå i WCS.

NLS2019

Hanna og Miquel har undervist sammen i snart 2 år. De har begge stort fokus på gleden som dansen gir, men også viktigheten av god teknikk og musikkforståelse. Begge har som mål at den enkelte skal finne sin vei til dansen. Dansing er gøy og du kan vise det, men med god teknikk føles det enda bedre.

Hanna Tuominen

Finland

Hanna startet med WCS i 2011 og falt for dansens frihet og kreativitet. Hun underviser i mange dansestiler på fulltid, men WCS har funnet en spesiell plass i hjertet hennes. Hun danser, instruerer og dømmer over hele Europa. Hun konkurrerer nå på Advanced-nivå i WCS

Miquel Menédez

Spania

Miquel startet med dans da han var 15 år. Country og linedance er hans hovedbakgrunn som danser, koreograf, instruktør og dommer. Han er tre ganger verdensmester i linedance. WCS er en dans han elsker og en av hans favorittordtak er «Det kreves teknikk for å skape kunst». Han konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.