top of page

Instruktører

Aggi.jpg
Aggi og Wayne har danset West Coast Swing de siste 9 årene og simpelthen ELSKER denne dansen! Gjennom denne tiden har de blitt kjente ansikter i WCS-miljøet for deres innsats som instruktører, konferansierer, dommere og kursarrangører. De er blant de første pionerene som begynte å spre WCS i Polen og har undervist sammen i nesten 8 år. De har deltatt på og selv holdt mange kurs i avansert WCS-teknikk, instruktørutdanning og konkurranse-dømming.
Wayne.jpg

Agnieszka (Aggi) Dzierwa

Polen

Wayne Powell

Oxford, UK

Aggi har bakgrunn fra salsa og har trent jazz ved Londons Pineapple Dance Studios. Hun har undervist dans i over 16 år og er eier av Dance Fusion School of Dance i Gdynia, Polen. Hun konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.
wedding-rings-clipart-91325.png

NLS2019

Wayne har tidligere vært personlig trener i over 12 år. Han begynte å danse for 13 år siden. Han driver Dance Fusion sammen med Aggi og en stor pådriver for WCS-miljøet i Polen. Han konkurrerer nå på Advanced nivå i WCS.
Miquel har undervist i snart 2 år med stort fokus på gleden som dansen gir, men også viktigheten av god teknikk og musikk-forståelse. Målet er at den enkelte skal finne sin vei til dansen. Dansing er gøy og du kan vise det, men med god teknikk føles det enda bedre.
Miquel.jpg

Hanna Ojanaho
Finland

Miquel Menédez

Spania

Miquel startet med dans da han var 15 år. Country og linedance er hans hovedbakgrunn som danser, koreograf, instruktør og dommer. Han er tre ganger verdensmester i linedance. WCS er en dans han elsker og en av hans favorittordtak er «Det kreves teknikk for å skape kunst». Han konkurrerer nå på All Star-nivå i WCS.
veronika_edited.jpg
Veronika og Tom-Elbin møtes på dansekurset hvor Veronika var instruktør i 2015.
I 2016 vant paret sin første Novice JnJ sammen. Dette ble starten på deres partnerskap både på og utenfor dansegulvet.
De bor nå sammen i Oslo hvor de sprer kjærligheten til danse-samfunnet og dansen selv.
Tom-Elbin.jpg

Veronika G Langmo
Norge

Veronika begynte å danse West Coast Swing i en alder av 16 år, og ble helt forelsket i dansestilen helt fra første stund. Selv om hun aldri hadde danset før, vokste hennes lidenskap for dans raskt, og hun begynte å undervise allerede i 2014. Hun konkurrerer i dag på Advanced nivå.

Tom-Elbin Bendheim
Norge

Tom-Elbin begynte å danse på en av Veronikas klasser i 2015. Han hadde allerede prøvd ut noen andre dansestiler, som Bachata og Lindy Hop, men når han prøvde West Coast Swing, ble han virkelig hekta. Han konkurrerer i dag på All-star nivå.
LOGO NLS.png
bottom of page